Educacio-ambiental

EDUCACIÓ AMBIENTAL I GUIATGES

Els nens són el recurs més important del món i la millor esperança per al futur.

John Fitzgerald Kennedy

Guiatges per escoles

Realitzem guiatges de descoberta de la natura en els diferents espais naturals de l’Empordà. Moltes de les nostres activitats estan subvencionades per la Diputació de Girona dins del programa del Mar als Cims. Els nostres guiatges estan destinats a primària, instituts i cicles formatius. També fem guiatges per a adults als espais naturals empordanesos, introduint ingredients com la gestió i conservació a més de la seva descoberta.

Tallers ambientals

Preparem tallers ambientals a les escoles per tal de conèixer el nostre entorn de manera més específica, amb tallers com descobrim el bosc mediterrani, ecosistemes d’aigua dolça, funcionament dels aiguamolls… També tenim tallers que es poden realitzar a la mateixa escola, per tal d’evitar desplaçaments i que inclouen temes com el compostatge, tractament de residus l’horta i el canvi climàtic.

Turisme de natura

Organitzem sortides de descoberta del territori, ja sigui a peu o en bicicleta, per a grups. Moltes de les nostres activitats en aquest camp es realitzen en col·laboració amb Ecomuseus i Parcs Naturals. També realitzem activitats a mida per a instituts, empreses i entitats. Preparem activitats, tallers i guiatges específics de descoberta del territori i la natura ajustats a les vostres necessitats.

Banys de bosc SELVANS

El bany de bosc consisteix en una estada en un medi forestal de qualitat amb l’objectiu de millorar la salut, el benestar i la felicitat. El caminar lent, el silenci, la relaxació i una respiració adequada, de forma guiada, ens ajudaran a potenciar els efectes beneficiosos que exerceix sobre nosaltres la riquesa biològica i química del bosc.
Podeu trobar més informació a

Notícies d’Educació ambiental i guiatges