TERREGADA.NET SCCL és una cooperativa de treball associat, que aglutina els coneixements i l’experiència de professionals de diversos camps units per un objectiu comú: aportar idees i treball per a un medi i un territori més sostenibles.

 

SOSTENIBILITAT: TERREGADA.NET, amb la seva tasca, facilita el camí cap a la sostenibilitat de la societat en què vivim, mitjançant una feina que contribueix a satisfer les necessitats de l’actual generació, sense comprometre la capacitat de satisfer les necessitats de les generacions futures.

COOPERATIVISME: TERREGADA.NET aposta per una fórmula cooperativista que en garanteix una gestió participativa i democràtica. La decisió de crear aquest tipus d’ens parteix de la voluntat de millora de les relacions humanes dins l’empresa i de donar prioritat als interessos col·lectius per damunt dels beneficis particulars.

TERREGADA.NET és una entitat homologada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya com a ENTITAT D’ASSESSORAMENT AGRARI

L’EQUIP DE TERREGADA

L’equip de Terregada el formem dues persones compromeses amb un territori més sostenible mitjançant un treball cooperatiu. Som la Marta Ball-llosera i la Maite Domènech i ens considerem amants de la natura i del territori.

La nostra experiència és diversa segons l’àmbit de formació d’on provenim i  motivacions personals. Tenim formació en Ciències Ambientals i Enginyeria Tècnica Agrícola.

 • Maite Domènech
  Maite Domènech

  Responsable en agricultura/jardineria ecològica i restauració d’hàbitats naturals.

  telèfon: 666 435 350
  mail: maite@terregada.net

 • Marta Ball-llosera
  Marta Ball-llosera

  Responsable en residus, participació ciutadana i diagnosi ambiental.

  telèfon: 666 250 183
  mail: marta@terregada.net

Cada persona de l’equip aportem el bagatge d’anys, entre els que podem destacar les primeres iniciatives en producció ecològica, la gestió sostenible dels residus i del territori. La formació continuada, ens ha portat a aprofundir en temàtiques com la gestió de la biodiversitat -principalment amb projectes d’eradicació espècies invasores-, projectes de comunicació ambiental, participació ciutadana i treballs d’educació ambiental.

Col·laboradors

 • Isidre Rebenaque Cruz
  Isidre Rebenaque Cruz Col·laborador

  L’Isidre Rebenaque Cruz és la persona que ens assessora i ens acompanya en molts projectes per desenvolupar eines i plans de comunicació. Elements imprescindibles per la bona comunicació i difusió dels projectes.

  Més info: www.isidre.cat

 • Neus Giró Col·laboradora

  La Neus Giró és la persona que ha fet la nostra pàgina web. Les dues empreses col·laborem per donar el servei de realització de webs a les empreses vinculades amb el medi ambient i el territori, així com en la implantació i manteniment de sistemes de gestió ambiental.

  Més info: www.mentaconsulting.cat