TERREGADA aglutina els coneixements i l’experiència de professionals de diversos camps units per un objectiu comú: aportar idees i treball per a un medi i un territori més sostenibles.

SOSTENIBILITAT: TERREGADA amb la seva tasca, facilita el camí cap a la sostenibilitat de la societat en què vivim, mitjançant una feina que contribueix a satisfer les necessitats de l’actual generació, sense comprometre la capacitat de satisfer les necessitats de les generacions futures.

L’EQUIP DE TERREGADA

L’equip de Terregada el formem dues persones compromeses amb l’ecologia i la sostenibilitat. Som la Marta Ball-llosera i la Maite Domènech i ens considerem amants de la natura i del territori.

La nostra experiència és diversa segons l’àmbit de formació d’on provenim i  motivacions personals. Tenim formació en Ciències Ambientals i Enginyeria Tècnica Agrícola.

 • Maite Domènech
  Maite Domènech

  Responsable en agricultura/jardineria ecològica i restauració d’hàbitats naturals.

  telèfon: 666 435 350
  mail: maite@terregada.net

 • Marta Ball-llosera
  Marta Ball-llosera

  Responsable en residus, participació ciutadana i diagnosi ambiental.

  telèfon: 666 250 183
  mail: marta@terregada.net

Cada persona de l’equip aportem el bagatge d’anys, entre els que podem destacar les primeres iniciatives en producció ecològica, la gestió sostenible dels residus i del territori. La formació continuada, ens ha portat a aprofundir en temàtiques com la gestió de la biodiversitat -principalment amb projectes d’eradicació espècies invasores-, projectes de comunicació ambiental, participació ciutadana i treballs d’educació ambiental.

Col·laboradors

 • Isidre Rebenaque Cruz
  Isidre Rebenaque Cruz Col·laborador

  L’Isidre Rebenaque Cruz és la persona que ens assessora i ens acompanya en molts projectes per desenvolupar eines i plans de comunicació. Elements imprescindibles per la bona comunicació i difusió dels projectes.

  Més info: www.isidre.cat

 • Neus Giró Col·laboradora

  La Neus Giró és la persona que ha fet la nostra pàgina web. Les dues empreses col·laborem per donar el servei de realització de webs a les empreses vinculades amb el medi ambient i el territori, així com en la implantació i manteniment de sistemes de gestió ambiental.

  Més info: www.mentaconsulting.cat