TERREGADA aglutina els coneixements i l’experiència de professionals per aportar idees i treball per a un medi i un territori més sostenibles.

Facilita el camí cap a la SOSTENIBILITAT de la societat en què vivim, mitjançant una feina que contribueix a satisfer les necessitats de l’actual generació, sense comprometre la capacitat de satisfer les necessitats de les generacions futures.

 • Maite Domènech
  Maite Domènech

  Responsable en agricultura/jardineria ecològica i restauració d’hàbitats.

  telèfon: 666 435 350
  mail: maite@terregada.net

 • Marta Ball-llosera
  Marta Ball-llosera

  Responsable en residus, participació ciutadana i diagnosi ambiental.

  telèfon: 666 250 183
  mail: marta@terregada.net

Cada persona de l’equip aportem el bagatge d’anys, entre els que podem destacar les primeres iniciatives en producció ecològica, la gestió sostenible dels residus i del territori. La formació continuada, ens ha portat a aprofundir en temàtiques com la gestió de la biodiversitat -principalment amb projectes d’eradicació espècies invasores-, projectes de comunicació ambiental, participació ciutadana i treballs d’educació ambiental.

Col·laboradors

 • Isidre Rebenaque Cruz
  Isidre Rebenaque Cruz Col·laborador

  L’Isidre Rebenaque Cruz és la persona que ens assessora i ens acompanya en molts projectes per desenvolupar eines i plans de comunicació. Elements imprescindibles per la bona comunicació i difusió dels projectes.

 • Neus Giró Col·laboradora

  La Neus Giró és la persona que ha fet la nostra pàgina web. Col·laborem per donar el servei de realització de webs a les empreses vinculades amb el medi ambient i el territori, així com en la implantació i manteniment de sistemes de gestió ambiental.