Educacio-ambiental

EDUCACIÓ AMBIENTAL I GUIATGES

Els nens són el recurs més important del món i la millor esperança per al futur.

John Fitzgerald Kennedy

Edició de jocs

Desenvolupem jocs educatius en els quals la preservació del medi ambient i el descobriment de l’entorn tenen una pes específic. Els nostres jocs educatius estan pensats per al treball en grup i en equips, per tal de desenvolupar la cooperació i l’estima per l’entorn, veient les problemàtiques que l’afecten i quins són els camins per a solucionar-les. Tractem temes com l’aigua, els residus o la biodiversitat.

Guiatges per escoles

Realitzem guiatges de descoberta de la natura en els diferents espais naturals de l’Empordà. Moltes de les nostres activitats estan subvencionades per la Diputació de Girona dins del programa del Mar als Cims. Els nostres guiatges estan destinats a primària, instituts i cicles formatius. També fem guiatges per a adults als espais naturals empordanesos, introduint ingredients com la gestió i conservació a més de la seva descoberta.

Tallers ambientals

Preparem tallers ambientals a les escoles per tal de conèixer el nostre entorn de manera més específica, amb tallers com descobrim el bosc mediterrani, ecosistemes d’aigua dolça, funcionament dels aiguamolls… També tenim tallers que es poden realitzar a la mateixa escola, per tal d’evitar desplaçaments i que inclouen temes com el compostatge, tractament de residus l’horta i el canvi climàtic.

Turisme de natura

Organitzem sortides de descoberta del territori, ja sigui a peu o en bicicleta, per a grups. Moltes de les nostres activitats en aquest camp es realitzen en col·laboració amb Ecomuseus i Parcs Naturals. També realitzem activitats a mida per a instituts, empreses i entitats. Preparem activitats, tallers i guiatges específics de descoberta del territori i la natura ajustats a les vostres necessitats.

Notícies d’Educació ambiental i guiatges