Comença el curs de jardineria i horta ecològica

El 8 de febrer l’equip tècnic de Terregada començarà a impartir el curs de Jardineria i Horta ecològica i tasques de manteniment.
Aquest curs té una durada de 216 h, està subvencionat pel SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) i organitzat per l’Ajuntament de Figueres a través del programa de Treball als Barris 2015. Alhora compte amb la validació per part del DAAM (Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, i Alimentació).

De febrer a maig es formaran 12 persones en els conceptes bàsics de la Jardineria i Horta Ecològica pel que fa a la fertilització,coneixement del sòl, control de plagues i malalties, identificació d’espècies vegetals autòctones, treballs del sòl, poda, rotació i associacions de conreus d’horta i les tasques bàsiques del manteniment de reg i de les eines i la maquinaria.

Les sessions són de quatre hores hi haurà teoria i les pràctiques seràn en els espais municipals dins del barri de la Marca de l’Ham i els horts urbans ecològics de la Closa Rasa del mateix barri.

Un cop finalitzat el curs 9 persones d’aquest grup i que hagin obtingut un aprofitament satisfactori passaran a formar part d’un Pla d’Ocupació fent treballs en els barris de la Marca de l’Ham i Centre Històric de Figueres

Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.